Wil je een WordPress website die klanten oplevert?

Oftewel wil je winnen op het web?

Wij bouwen een WordPress website die je klanten verleidt en hoog in de zoekresultaten van Google scoort.

Dus je wilt een succesvolle WordPress website?

REDmarketing maakt snelle, veilige en mooie WordPress websites. Ons doel is om jouw website succesvol te laten zijn. We letten hierbij speciaal op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Zodat potentiële klanten graag met jou in contact treden. Dat is volgens ons ook de belangrijkste functie van een website.

Want laten we eerlijk zijn. Zonder goede website hebben de meeste bedrijven eigenlijk weinig kans om een klant voor zich te winnen. Het merendeel van de klanten gaat zich namelijk eerst online oriënteren op een product of dienst.

Als een potentiële klant je website uberhaupt al weet te vinden krijg je maximaal 15 seconden om een goede eerste indruk te geven. Lukt dit niet binnen deze tijd dan is de klant alweer vertrokken. Over oppervlakkig gesproken…

Kies daarom voor een WordPress website van REDmarketing.

Wij maken snelle websites die aandacht vasthouden, verleiden, tot actie aanzetten en hoog in Google scoren. Bekijk onze webdesignpakketten of vraag een offerte op maat aan.

Voordelen als je kiest voor een WordPress website van REDmarketing

meer conversie website

Meer conversie door snelheid en verleiding

Wij bouwen websites die snel laden en gebruikersvriendelijk zijn. We zorgen voor een optimale indeling voor een zo hoog mogelijke conversie.

Weten wat het kost?
bekijk onze webdesignpakketten

seo bureau

Je website is standaard SEO geoptimaliseerd

Onze websites zijn standaard technisch geoptimaliseerd voor SEO. Via SEO-copywriting zorgen we daarnaast voor een flinke boost van je on-page SEO-optimalisatie.

veilige website

Je bezoekers en je website zijn veilig 

Jouw WordPress website is standaard heel goed beveiligd. Met onze optionele hostingpakketten krijg je daarnaast een veilige verbinding en wekelijkse back-ups.

Wil je ook hosting?
bekijk onze webhostingpakketten

WordPress website; ideaal voor conversie en SEO

Een WordPress website is in onze ogen de ideale basis om een potentiele klant die eerste goede indruk te geven. WordPress is niet voor niets het meest gebruikte content managementsysteem ter wereld. Een WordPress website biedt flexibiliteit en gebruikersgemak. En is daarnaast ideaal voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

 

10 jaar ervaring met WordPress websites

REDmarketing heeft meer dan 10 jaar ervaring met het maken en onderhouden van WordPress websites. We maken een website die perfect aansluit bij jouw imago en de verwachtingen van je doelgroepen. Hierbij is de look & feel van een website erg belangrijk.

De look & feel van een WordPress website bestaat uit het beeld, de kleuren en de manier waarop je teksten zijn geschreven. Deze elementen gezamenlijk zorgen ervoor dat een potentiële klant een gevoel van vertrouwen en professionaliteit richting jouw bedrijf ervaart.

Zorg dus voor een goede eerste indruk

maak indruk met je website

Bezoekers van een website zijn namelijk op zoek naar vertrouwen en professionaliteit. Mensen hebben al een verwachting bij het product of de dienst die ze zoeken.

Tijdens een zoekactie op het internet gebruikt men deze verwachting om het kaf van het koren te scheiden. Hierbij is de eerste indruk van een website ontzettend belangrijk.

Bijvoorbeeld: “Is deze website betrouwbaar?”, “Voldoet de uitstraling van de website aan de verwachtingen die ik al heb?”, “Kan ik snel vinden wat ik zoek?”.

Als deze vragen niet binnen 15 seconden zijn beantwoordt, vertrekt de bezoeker vaak onmiddellijk.

Onze WordPress website laat je professioneel overkomen.

We zorgen dat jij online een betrouwbare en professionele uitstraling hebt.  We stemmen de inhoud af op de verwachtingen van je doelgroep. En zorgen dat de structuur van je nieuwe WordPress website duidelijk is en deze eenvoudig te navigeren is.

Wil je meteen aan de slag met je WordPress website?

Wij staan te springen om met je nieuwe website te beginnen.

Wat kost een WordPress website bij REDmarketing?

We ontwerpen een WordPress website op maat voor jou. Dat kost nou eenmaal meer dan een dertien in dozijn website. Goedkoop is dan toch vaak duurkoop, dat geld zeker bij een WordPress website.

Het creëren van een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke website vereist nou eenmaal tijd en kennis. Zeker als je via deze website meer bezoekers en meer omzet wilt genereren.

Het is dan onrealistisch om te denken dat dit gaat lukken met een website die minder kost dan een gemiddelde smartphone.

Vind jij het, net als wij, belangrijk dat een WordPress website hoog scoort in Google, snel laadt en omzet oplevert? En wil je hiervoor een faire prijs betalen?

Dan ben jij ons type klant. Kijk dan eens hieronder bij onze webdesignpakketten of neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Wat onze klanten over ons zeggen....

5 ster pakket

We hebben Herbert Hendriks van REDmarketing leren kennen als een rustig, gedreven persoon met heel veel expertise op het gebied van marketing, vormgeving en het bouwen van websites.

Hij is voor ons een rustig baken in de storm van kiezen tussen verschillende mogelijkheden, foto's, de juiste touch om ons 'gastvrij vanuit ons hart' gevoel online op de juiste plek onder de juiste buttons te zetten, en zóveel meer.

Hartelijk dank!

Buitengoed de Gaard

Onze WordPress website pakketten

Door onze jarenlange ervaring in webdesign, branding en consumentengedrag maken wij voor jou een WordPress website die aandacht vasthoudt, verleidt en aanzet tot actie. 

Maak gebruik van onze expertise om jouw bedrijf te laten groeien en kies voor één van onze WordPress webdesignpakketten.

3 ster pakket

WordPress Zilver

€ 999,- excl. btw

Een mooie en snelle website met opgemaakte content die in de basis geoptimaliseerd is voor SEO. Ideaal voor een startende onderneming of zzp'er.

Wat krijg je hiervoor?

 • checkmark
  Ontwerp aangepast aan huisstijl

  Het ontwerp van de website wordt aan jouw huisstijl en imago aangepast. 

 • checkmark
  5 opgemaakte contentpagina's

  We maken 5 contentpagina's op met de teksten en afbeeldingen die jij aanlevert. 

 • checkmark
  Contactformulier

  We maken een werkend contactformulier dat naar het e-mailadres van jouw keuze gestuurd wordt.

 • checkmark
  SEO-basis optimalisatie

  We zorgen voor dat de website technisch geoptimaliseerd is voor SEO. Daarnaast optimaliseren we de 5 opgemaakte contentpagina's op SEO gebied voor door jou aangeleverde relevante zoekwoorden. 

 • checkmark
  Conversie optimalisatie: 1 pagina

  We ontwerpen 1 pagina die qua vormgeving en tekst geoptimaliseerd is voor maximale conversie.

Wat is NIET inbegrepen?

 • crossed
  Premium stockfoto's

  In de prijs zijn geen premium stockfoto's inbegrepen. Als je zelf geen afbeeldingen hebt kunnen we deze tegen een kleine meerprijs aanschaffen.  

 • crossed
  Copywriting van webteksten

  In de prijs is geen copywriting van nieuwe  teksten inbegrepen. Als je zelf geen teksten hebt kunnen we deze tegen meerprijs voor je schrijven.  

 • crossed
  Jaarlijkse kosten plug-ins

  We gebruiken premium plug-ins voor topresultaten en optimale technische ondersteuning. In de pakketprijs zijn niet de jaarlijks terugkerende kosten van deze premium plug-ins opgenomen.   

 • crossed
  Webhosting

  In de pakketprijs zijn geen maandelijkse kosten voor webhosting opgenomen. Je kunt optioneel kiezen voor een webhostingpakket van REDmarketing

4 ster pakket

WordPress Goud

€ 1969,- excl. btw

Een mooie en snelle website met opgemaakte content die klanten verleidt en hoog in Google scoort. Voor (lokale) mkb'ers en zzp'ers die willen groeien.

Wat krijg je hiervoor?

 • checkmark
  Ontwerp aangepast aan huisstijl

  Het ontwerp van de website wordt aan jouw huisstijl en imago aangepast. 

 • checkmark
  10 opgemaakte contentpagina's

  We maken 10 contentpagina's voor je op met de teksten en afbeeldingen die jij aanlevert. 

 • checkmark
  Contactformulier & offerteformulier

  We maken een werkend contactformulier en offerteformulier die naar het e-mailadres van jouw keuze gestuurd worden.

 • checkmark
  Blogpagina & 2 berichten

  We creëren een Blog pagina en maken alvast 2 berichten die jij aanlevert voor je op.

 • checkmark
  Kalender / afspraken plug-in

  We koppelen een online kalender / afspraken module aan je website waarmee bezoekers afspraken met jou kunnen inplannen. 

 • checkmark
  SEO-Basis optimalisatie

  We zorgen voor dat de website technisch geoptimaliseerd is voor SEO. Daarnaast optimaliseren we de 10 opgemaakte contentpagina's op SEO gebied, aan de hand van door jou aangeleverde relevante zoekwoorden. 

 • checkmark
  Conversie optimalisatie: 3 pagina's

  We ontwerpen 3 pagina's qua vormgeving en tekst voor optimale conversie.

Wat is NIET inbegrepen?

 • crossed
  Premium stockfoto's

  In de prijs zijn geen premium stockfoto's inbegrepen. Als je zelf geen afbeeldingen hebt kunnen we deze tegen een kleine meerprijs aanschaffen.  

 • crossed
  Copywriting van webteksten

  In de prijs is geen copywriting van nieuwe  teksten inbegrepen. Als je zelf geen teksten hebt kunnen we deze tegen meerprijs voor je schrijven.  

 • crossed
  Jaarlijkse kosten plug-ins

  We gebruiken premium plug-ins voor topresultaten en optimale technische ondersteuning. In de pakketprijs zijn niet de jaarlijks terugkerende kosten van deze premium plug-ins opgenomen.   

 • crossed
  Webhosting

  In de pakketprijs zijn geen maandelijkse kosten voor webhosting opgenomen. Je kunt optioneel kiezen voor een webhostingpakket van REDmarketing.  

5 ster pakket

WordPress Platinum

€ 2899,- excl. btw

Een snelle premium website die klanten oplevert, hoog in Google scoort en extra sales instrumenten. Ideaal voor bedrijven met  regelmatig terugkerende klanten.

Wat krijg je hiervoor?

 • checkmark
  Ontwerp aangepast aan huisstijl

  Het ontwerp van de website wordt aan jouw huisstijl en imago aangepast. 

 • checkmark
  10 opgemaakte contentpagina's

  We maken 10 contentpagina's voor je op met de teksten en afbeeldingen die jij aanlevert. 

 • checkmark
  Contactformulier & offerteformulier

  We maken een werkend contactformulier en offerteformulier die naar het e-mailadres van jouw keuze gestuurd worden.

 • checkmark
  Blogpagina & 2 berichten

  We creëren een Blog pagina en maken alvast 2 berichten die jij aanlevert voor je op.

 • checkmark
  Nieuwsbrief plug-in

  We installeren een nieuwsbrief plug-in waardoor bezoekers zich kunnen inschrijven voor jouw nieuwsbrieven.

 • checkmark
  Chat plug-in

  We installeren een Whatsapp Chat plug-in waardoor je live met jouw website bezoekers kunt appen als ze vragen hebben.

 • checkmark
  Kalender / afspraken plug-in

  We koppelen een kalender / afspraken module aan je website waarmee bezoekers afspraken met jou kunnen inplannen.  

 • checkmark
  SEO-Pro optimalisatie

  We zorgen voor dat de website technisch geoptimaliseerd is voor SEO. Daarnaast voeren we een zoekwoorden onderzoek uit om te bepalen welke zoekwoorden voor jou het meest geschikt zijn. Aan de hand van deze zoekwoorden optimaliseren we de content van de 10 opgemaakte pagina's op SEO gebied.

 • checkmark
  Conversie optimalisatie: 4 pagina's

  We ontwerpen 4 pagina's qua vormgeving en tekst voor optimale conversie.

 • checkmark
  Premium Stockfoto's

  We gebruiken premium stockfoto's daar waar jij geen afbeeldingen kunt aanleveren. 

Wat is NIET inbegrepen?

 • crossed
  Copywriting van webteksten

  In de prijs is geen copywriting van nieuwe  teksten inbegrepen. Als je zelf geen teksten hebt kunnen we deze tegen meerprijs voor je schrijven.  

 • crossed
  Jaarlijkse kosten plug-ins

  We gebruiken premium plug-ins voor topresultaten en optimale technische ondersteuning. In de pakketprijs zijn niet de jaarlijks terugkerende kosten van deze premium plug-ins opgenomen.   

 • crossed
  Webhosting

  In de pakketprijs zijn geen maandelijkse kosten voor webhosting opgenomen. Je kunt optioneel kiezen voor een webhostingpakket van REDmarketing.  

Wil je net even iets anders?

Wil je iets meer of minder dan onze standaard webdesign pakketten?

Dat kan natuurlijk ook. Vraag dan een offerte op maat aan. We nemen graag contact met je op.  Dan bespreken we hoe jouw ideale website eruit komt te zien.

Copywriting voor content en SEO

REDmarketing schrijft ook je website teksten als je daar zelf geen tijd voor hebt.  We bieden hiervoor speciale content pakketten aan. Als je kiest voor een contentpakket schrijven we elk maand 1 of meer teksten over een onderwerp naar keuze.

In deze teksten verwerken we ook meteen relevante zoekwoorden. Zodat jouw website beter vindbaar wordt in Google.

Daarnaast delen we de pagina’s van je WordPress website optimaal in voor maximale conversie.

WordPress hosting

Om optimale resultaten te bieden op het gebied van snelheid, veiligheid en onderhoud van een nieuwe WordPress website biedt REDmarketing ook WordPress hosting aan.

Een langzame website is namelijk een afknapper. Dan zijn je bezoekers snel weer vertrokken. Google is dol op snelle websites. Dit helpt om een website hoger in de zoekresultaten te krijgen.

We bieden supersnelle en stabiele hosting aan die volledig geoptimaliseerd is voor WordPress websites. Je website blijft veilig door regelmatig onderhoud en dagelijkse back-ups. Zo kun jij zorgeloos online ondernemen.

Bekijk ons hostingpakket.

wordpress hosting
WordPress website onderhoud en back-up

Onderhoud en back-up

Ook als jouw website niet bij ons gehost is, kun je ons inschakelen voor periodiek onderhoud en back-ups.

Wij zorgen voor de beveiliging van je website en updates van de gebruikte plug-ins.

Dan ben jij verzekerd van een goed lopende website en kun jij je bezighouden met datgene waar jij goed in bent.

Bekijk ons WordPress onderhoud pakket

Chat openen
1
Heb je vragen?
Hallo, als je vragen hebt stuur dan even een berichtje. We antwoorden z.s.m.