Wil je een veilige WordPress website?

Kies voor het WordPress onderhoud pakket van REDmarketing

Bezorgd of je website veilig is? We zorgen voor een snelle en veilige website door monitoring, regelmatige updates en back-ups!

Onderhoud is een verborgen held

Onderhoud, een van de minst populaire woorden van onze taal. Onderhoud heeft voor velen namelijk de betekenis van een saai, tijdrovend klusje. En dat terwijl er nog zoveel andere (leukere) zaken te doen zijn. Daarnaast heeft onderhoud een reputatie dat het duur is. Neem bijvoorbeeld het onderhoud van je auto. Dat zijn vaak geen kleine bedragen. Maar toch is het onterecht dat onderhoud deze reputatie heeft. Want onderhoud is een verborgen held.

Onderhoud zorgt dat de dingen die jij belangrijk vind als vanzelfsprekend functioneren. Onderhoud aan je auto zorgt er bijvoorbeeld voor dat deze elke morgen weer als vanzelfsprekend start. Onderhoud in een elektriciteitscentrale zorgt ervoor dat als jij de lichtschakelaar indrukt er vanzelfsprekend een lamp aangaat. En zo zorgt onderhoud er ook voor dat jouw website vanzelfsprekend snel en veilig is voor zowel jezelf als de bezoekers van jouw website.

Een WordPress website heeft onderhoud nodig

Om het voorbeeld van een auto maar weer aan te halen heeft een WordPress website, net als een auto, periodiek onderhoud nodig. Want een slecht onderhouden website creëert een potentieel gevaar voor je bedrijf en je bezoekers. Hackers zijn namelijk dol op slecht onderhouden WordPress websites. Een gehackte website levert reputatieschade aan je bedrijf op en kan je bezoekers zelfs financiële schade berokkenen. Want je gehackte website kan bezoekers doorsluizen naar een phishing website met alle gevolgen van dien.

Laat het niet zover komen. Kies voor ons WordPress Onderhoud pakket. Dan kun jij met een gerust hart online ondernemen.

WordPress website onderhoud en back-up