website design limburg leudal

“Er is eens… een heel bijzonder plekje op aarde. Een groen pareltje in Heythuysen, het hart van het Limburgse Leudal. Daar, bij Buitengoed de Gaard, in een prachtige uitgestrekte tuin en weidse groene weide wonen en werken wij in de eeuwenoude monumentale heerboerderij Aldenhoven. Dit sprookjesachtige plekje delen wij met jullie vanuit ons hart.

We doen er alles aan om jullie te verrassen en optimaal te laten genieten!”

Zo nodigen Bas en Anja Versteeg-Peters de bezoekers van hun website www.buitengoeddegaard.nl uit om kennis te maken met hun bijzondere vakantieaccommodaties. Een website die ik, met veel plezier, voor hen heb mogen ontwikkelen. De website moest naast hun passie voor het mooie landgoed en het welzijn van hun gasten, ook het heerlijke vakantiegevoel weerspiegelen, dat hun gasten ervaren tijdens het verblijf in één van hun originele accommodaties.
Bas en Anja zijn hardwerkende en gedreven mensen die met hart en ziel zorgen voor hun gasten en hun landgoed. En alsof dat niet genoeg was zetten ze zich ook hartstochtelijk in voor de Nederlandse RETT Syndroom vereniging. En zoals ik hen heb leren kennen tijdens deze mooie opdracht, kan ik alleen maar beamen dat deze hardwerkende lieve mensen altijd klaar staan voor hun gasten om hen een onvergetelijke luxe vakantie te bezorgen.

webdesign limburg Amsterdam

webdesign amsterdam limburg leudal

website maken limburg

webdesign leudal vakantiewebdesigner limburg leudal

wordpress website maken limburg

website design limburg