Snelle WordPress Hosting

We bieden supersnelle en stabiele hosting die volledig geoptimaliseerd is voor WordPress websites. Je website blijft veilig door regelmatig onderhoud en wekelijkse back-ups. Zo kun jij zorgeloos online ondernemen.

Bij onze snelle WordPress website hoort een super snelle hosting!

Net als bij de formule 1 hangt de overwinning niet alleen af hoe krachtig de motor van een bolide is. Het hangt af van het totaalplaatje. Van de aerodynamische carrosserie, de stugge ophanging tot en met het type banden, al deze zaken en nog veel meer bepalen of de raceauto een kans maakt op de overwinning.  Zo ook bij een WordPress website. Hier bepaalt de hosting een belangrijk deel van hoe snel en stabiel een website zal presteren.

Voor optimale resultaten van een door ons gebouwde WordPress website op het gebied van snelheid, veiligheid en onderhoud bieden wij ook snelle WordPress hosting aan.

Want laten we eerlijk zijn. Een langzame website is een afknapper. Ga maar bij jezelf na. Als je op een website komt waar je lang moet wachten tot de pagina geladen is, vertrek je over het algemeen snel weer.

Google is ook dol op snelle websites. Google wil graag dat de websites die in hun zoekresultaten verschijnen een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring bieden. En zoals we al aangaven geeft een website die snel laadt een fijne ervaring. Dus een snelle website helpt om jouw website hoger in de zoekresultaten te krijgen.

Nog een reden dus om voor een snelle hosting te kiezen die ook nog eens volledig voor WordPress geoptimaliseerd is.

wordpress hosting

Wat kost onze WordPress hosting?

Hoewel je bij ons over het algemeen best wel keuze hebt, bieden we echter maar 1 hosting pakket aan. Het WordPress Hosting Pro pakket.

Dit doen we met reden. Want dit is het hosting pakket voor onze WordPress websites waar we vierkant achter staan. Hiervan zijn de technische specificaties optimaal voor de meeste WordPress websites. Er hoeft dus niets meer bij maar er mag ook niks meer af. Dus waarom nog andere pakketten aanbieden?

Mocht je het pakket te duur vinden dan staat het je uiteraard vrij om bij een andere webhoster een hostingcontract af te sluiten. We bouwen dan net zo graag een website voor je. Maar we bieden dan standaard geen uitgebreide ondersteuning op de snelheid, veiligheid en het onderhoud van onze website. Wees gerust we zorgen uiteraard dat jouw website snel en veilig is. Maar een website heeft, net als een auto, op gezette tijden onderhoud nodig. In ons hostingpakket is dit periodieke onderhoud standaard al inbegrepen. We controleren dan of de veiligheid, snelheid en techniek nog up-to-date is. Omdat de website bij ons gehost is kunnen we dit beter monitoren, dit scheelt tijd en dus kosten. Vandaar dat we dit in de hostingprijs hebben kunnen verwerken.

Wil je toch liever bij een andere webhoster een hosting abonnement afsluiten en wil je toch onze uitgebreide ondersteuning voor je website? Kies dan voor ons WordPress Onderhoud pakket. Voor een vast bedrag per maand monitoren wij je website en houden deze up-to-date en veilig.

Wil je snelle WordPress hosting?

Kies dan voor ons snelle en zeer complete hosting pakket.