Wil je meer klanten via je website?

Kies REDmarketing als jouw SEO specialist!

Een SEO specialist zorgt voor een hoge positie in Google zodat jij meer bezoekers op je WordPress website krijgt. Zo zijn jouw diensten of producten structureel beter vindbaar en creëer je meer omzet.

Een SEO specialist is onmisbaar voor een succesvolle website

Elke dag zoeken in Nederland miljoenen mensen via Google naar producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website niet door een SEO specialist geoptimaliseerd is voor relevante zoekwoorden over deze diensten of producten, scoor je laag in de zoekresultaten van Google. Al deze zoekers zullen jouw website dan niet vinden. Dan gaat jouw concurrent er vandoor met deze potentiële klanten / omzet.

We beloven de juiste balans tussen positie en conversie

Je ziet ze vaak voorbij komen, die euforische beloftes van SEO bureau's. Over gegarandeerde nummer 1 posities in Google. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Je zult merken dat wij alleen praten over hoge posities in Google. Dit doen we bewust. Wij maken namelijk geen beloftes over nummer 1 posities.

Een nummer 1 positie bereiken in Google hangt namelijk van enorm veel factoren af. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Is er veel of weinig concurrentie?
 • Hoe groot is het zoekvolume?
 • Hoe groot is het marketingbudget?
 • Autoriteit van de domeinnaam
 • Hoeveel content is er al beschikbaar?
 • Mogelijke veranderingen bij Google
 • Veranderingen in zoekgedrag bij doelgroep
 • Is het een short tail of long tail zoekterm?
 • Geografische ligging, etc.

Een goede SEO specialist creëert realistische verwachtingen

Al de bovenstaande factoren en meer hebben invloed op de positie van je website in de zoekresultaten van Google. Hiervan kunnen wij een aantal factoren beïnvloeden. Maar de mate waarin we deze kunnen beïnvloeden is ook nog eens afhankelijk van jouw specifieke situatie en marketingbudget.

Een goede analyse van deze factoren is dan belangrijk om realistische en rendabele resultaten te krijgen. Neem bijvoorbeeld het zoekvolume. Het is hierbij belangrijk om een goede afweging te maken tussen hoe groot de kans op een hoge positie is en de mogelijke opbrengst van deze zoekterm.

Ook is het belangrijk om te bepalen of je een short-tail zoekterm of een long-tail zoekterm gebruikt. Een short-tail zoekterm is een zoekterm die uit maximaal 1 tot 3 woorden bestaat. Bijvoorbeeld: "SEO specialist Limburg". Een voorbeeld van een long-tail zoekterm is "online marketingbureau voor SEO in Limburg". Een long-tail zoekterm bestaat uit meer dan 4 woorden. Vaak hebben de long-tail zoektermen een laag zoekvolume.

Het zoekwoordenonderzoek is leidend voor een SEO specialist

Bij een zoekterm met een laag zoekvolume is het veel makkelijker om een hoge positie in de zoekresultaten te krijgen dan bij een zoekterm met een hoog zoekvolume. Er is domweg veel minder concurrentie voor deze positie. Maar een zoekterm met een laag zoekvolume brengt dan ook maar weinig bezoekers. Tja, wat levert die nummer 1 positie dan werkelijk op?

Toch kan zelfs een zoekterm met een laag zoekvolume zorgen voor veel conversie. Want een long-tail zoekterm met weinig zoekvolume brengt vaak juist die bezoekers naar jouw website die specifiek op zoek zijn naar jouw dienst of product. Dit biedt meer kans op conversie. Maar wanneer kies je een short-tail of een long-tail zoekterm? En welke zoekterm biedt de meeste conversie?

Een gedegen zoekwoordenonderzoek geeft dan duidelijkheid. Hiermee krijg je zicht op realistische resultaten met een juiste balans tussen positie en conversie.

Wij doen ons best voor jou!

Helaas zijn er ook factoren die we niet of slechts gering kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan wat jouw concurrentie doet, veranderingen in consumentengedrag of welke veranderingen Google doorvoert.

Dus keiharde beloftes over een nummer 1 positie in Google maken we niet. Je kunt er echter op rekenen dat wij, als jouw persoonlijke SEO specialist, ons uiterste best zullen doen om er voor te zorgen dat jouw WordPress website zo hoog mogelijke posities in Google scoort op voor jou relevante en effectieve zoekwoorden.

Kies daarom REDmarketing als jouw eigen SEO specialist

Als SEO specialist zorgen wij dat jij meer bezoekers op je website krijgt. Wij bieden een gedegen SEO-advies door vooraf een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Met de resultaten uit dit onderzoek gaan wij aan de slag om je website te optimaliseren. Je kunt hierbij kiezen uit een drietal maandelijkse SEO-pakketten.

In elk SEO-pakket is het aantal uren en werkzaamheden gedefinieerd waarmee wij als SEO specialist aan de slag gaan om jouw website te optimaliseren. Door deze opzet weet je ook meteen wat jouw vaste maandelijkse investering is. Dat is wel zo duidelijk.

Per kwartaal ontvang je een rapport over de resultaten van de SEO. Zo krijg je inzicht in hoe de zoekwoorden scoren in Google maar ook hoeveel bezoekers je website bezocht hebben en welke pagina's ze bezochten. Met die informatie kunnen we dan samen bepalen of en hoe we onze online strategie aanpassen.

Jouw voordelen als je ons kiest als SEO specialist

meer conversie website

Meer potentiële klanten door betere vindbaarheid

Wij zorgen dat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Hierdoor vinden meer relevante bezoekers jouw diensten of producten.

Weten welke mogelijkheden er zijn?
bekijk onze SEO-pakketten

hoge ranking google seo

Realistische resultaten door zoekwoordenonderzoek

Je krijgt een gedegen SEO-advies doordat wij vooraf een zoekwoordenonderzoek uit voeren. Hiermee bepalen we welke zoekwoorden het meeste kans bieden op een hoge positie in Google.

Zo heb je maximaal resultaat van je investering.

maandabonnement seo

Duidelijkheid door vaste maandelijkse investering

Met onze SEO-pakketten weet je wat je maandelijkse investering is. Daarnaast weet je welke werkzaamheden wij uitvoeren en hoeveel uren wij hieraan spenderen.

Dat geeft duidelijkheid!

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist houdt zich bezig met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines. Het gaat daarbij niet alleen om de technische SEO aspecten maar ook om het optimaliseren van de content van de website. SEO staat trouwens voor Search Engine Optimization. In het Nederlands is dit ‘zoekmachine optimalisatie’. Met SEO optimaliseer je een website zowel op technisch gebied als op het gebied van content (inhoud). Door de technische aspecten van een website te verbeteren en door de website inhoud optimaal af te stemmen op relevante zoekwoorden scoort een website hoger in de organische zoekresultaten van Google.

Wat is belangrijk bij SEO?

Hieronder leggen we uit wat een SEO specialist doet en wat belangrijk is bij SEO. De belangrijkste onderdelen van een goede zoekmachine optimalisatie zijn:

zoekwoordenonderzoek seo

Zoekwoorden onderzoek & site audit

Het bepalen van effectieve & relevante zoekwoorden is de basis van iedere succesvolle SEO-optimalisatie.

Een uitgebreid zoekwoordonderzoek is dus essentieel. Wij, als jouw SEO specialist , analyseren de zoekwoorden die voor jouw dienst of product van belang zijn op basis van relevantie, concurrentie en zoekvolumes.

Vervolgens adviseren wij met welke zoekwoorden jouw bedrijf kans maakt om een hoge positie in Google te halen.

Door een site audit bepalen we  de huidige staat van je website m.b.t. online vindbaarheid. Uit deze analyse wordt duidelijk op welke SEO factoren je website verbetert moet worden.

Technische optimalisatie voor een snelle en veilige WordPress website

Techniek is een belangrijke factor binnen een SEO-optimalisatie project.

Doordat een SEO specialist de technische aspecten van een website optimaliseert kunnen zoekmachines jouw website pagina’s goed indexeren en de relevantie ervan bepalen.

Denk bij technisch aspecten o.a. aan de snelheid, veiligheid en structuur van een WordPress website.

Wij zorgen ervoor dat je website aan alle technische eisen voldoet om goed geïndexeerd te worden en om hoog te scoren in de zoekresultaten.

technische seo
on-page seo content

Content optimalisatie & creatie voor meer bezoekers

Iets waar een goede SEO specialist zich ook mee bezig houdt is het optimaliseren of creëren van relevante content waarin de zoekwoorden zijn verwerkt. Dit is namelijk erg belangrijk voor een hoge score in Google.

Wij delen je content daartoe zoekmachinevriendelijk in en verwerken zoekwoorden in SEO landingspagina’s van je diensten of producten.

Maar daar stopt het niet. Het up-to-date houden van deze pagina's en het creëren van nieuwe content is ook belangrijk.

Google houdt namelijk van nieuwe content.

Gelukkig kun je ons ook inhuren om maandelijks nieuwe content te schrijven. Hierdoor zal jouw website nog beter scoren in de zoekresultaten

 

Linkbuilding voor autoriteit

Simpel gezegd is linkbuilden ervoor zorgen dat relevante websites verwijzen naar jouw website. Elke verwijzing noemt men een backlink. Backlinks geven jouw website autoriteit in de branche waarin jij actief bent.

Veel SEO specialisten beloven hoge rankings door deze backlinks. Helaas zijn het vaak onnatuurlijke backlinks die via hun eigen netwerk van blogs zijn verkregen. Jij bent op die manier van hun netwerk afhankelijk om jouw positie in Google te handhaven.

Google staat hier meer en meer kritisch tegenover. De vraag is hoelang dit nog gedoogd wordt. Lees ook eens dit artikel over Linkbuiliding. 

Backlinks die verkregen zijn door het plaatsen van relevante & authentieke content op betrouwbare websites zijn echter wel waardevol. Wij gaan aan de slag om linkmogelijkheden te zoeken. Daarnaast kunnen we je helpen bij het creëren van relevante content om deze waardevolle backlinks te krijgen.

Beloftes rondom linkbuilding maken wij als SEO specialist daarom niet, hooguit de belofte dat we ons stinkende best doen!

linkbuilding seo
lokale seo google mijn bedrijf

Lokale SEO voor lokale vindbaarheid

Lokale SEO is het verwerken van zoekwoorden en content in je website die gericht op een geografisch gebied of regio. Bijna 46% van alle zoekopdrachten heeft een lokaal karakter.

Lokale SEO is dus onmisbaar in elk optimalisatie project. Wij richten daartoe een Google Mijn Bedrijf account in zodat jouw bedrijf in de lokale zoekopdrachten tevoorschijn komt.

Daarnaast maken we speciale landingspagina’s op je website voor jouw relevante regio’s.

Monitoring voor inzicht en aanpassing

Ook het monitoren van de positie in de zoekmachineresultaten en de relevantie van de gebruikte zoekwoorden is een belangrijke taak voor een SEO specialist.

Hiermee houden wij zicht op mogelijke veranderingen en kunnen wij op tijd ingrijpen als er bijvoorbeeld andere zoekwoorden meer gebruikt worden. Zo houden we de online strategie up-to-date.

monitoring seo

Wil je meteen aan de slag voor een hogere positie in Google?

Wij staan te springen om je website te optimaliseren.

Wat kost een SEO specialist?

Hoeveel een SEO specialist kost is altijd afhankelijk van jouw specifieke situatie, het aantal arbeidsuren en het type werkzaamheden die vereist zijn.  Al deze zaken zijn vooraf vaak lastig in te schatten, voor ons maar zeker ook voor jou als ondernemer.  Daarom hebben we het overzichtelijk gemaakt door de essentiële SEO-elementen te bundelen in een aantal SEO-pakketten.

De pakketten verschillen alleen van elkaar in het aantal pagina's en het aantal zoekwoorden dat we optimaliseren. En het aantal uren die we besteden aan het maandelijks monitoren en bijhouden van de SEO. Zo heb je eenvoudig zicht op welke SEO werkzaamheden we voor je doen en hoeveel het kost.

Bepaalde elementen zullen vooral in het begin veel tijd kosten maar zullen later meer op de achtergrond staan. Content optimalisatie, linkbuilding en monitoring blijven gedurende het hele SEO-traject tijd in beslag nemen. De meerderheid van de kosten ligt echter in het begin van het traject.

De maandelijkse prijs van het pakket verdeelt echter de totale kosten over de hele looptijd van het traject. Op die manier heb je geen grote uitgave in één keer. De vaste maandelijkse prijs geeft duidelijkheid, zo weet je tenminste waar je aan toe bent.

Wat onze klanten over ons zeggen....

5 ster pakket

Door het gedegen zoekwoorden advies en de SEO-optimalisatie van mijn website www.heer-meester.nl, heb ik met de zoekterm 'architect limburg' een positie op de eerste pagina van Google verkregen. Met 'interieurarchitect limburg'  sta ik bovenaan op de tweede pagina. Al met al een top resultaat.

Heer & Meester
Architectuur & Interieur

Onze SEO-pakketten

Door onze jarenlange ervaring in online marketing, copywriting en consumentengedrag
zorgen wij voor hoge posities in de zoekresultaten van Google . 

Maak gebruik van onze expertise om jouw bedrijf te laten groeien en kies voor één van onze SEO-pakketten.

3 ster pakket

SEO Basis

 € 199,-
per maand.

Looptijd 12 maanden.
Na 3 maanden wordt dit pakket per maand opzegbaar.

Eenmalige Opstartkosten: € 199,-
(alle prijzen excl. btw)

Wat krijg je hiervoor?

 • checkmark
  Zoekwoordenonderzoek & Site Audit

  We analyseren de staat van jouw website m.b.t. online vindbaarheid door een site audit. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek  adviseren we 2 zoekwoorden waarmee hoge posities in Google gehaald kunnen worden.  

 • checkmark
  2 nieuwe SEO landingspagina's

  We schrijven 2 nieuwe teksten die volledig SEO geoptimaliseerd zijn aan de hand van de zoekwoorden uit het zoekwoorden onderzoek. We plaatsen deze teksten op 2 nieuwe landingspagina's die we op jouw WordPress website aanmaken. 

 • checkmark
  Technische SEO optimalisatie

  We optimaliseren de structuur en techniek van je website zodat deze beter geïndexeerd kan worden door zoekmachines. We repareren dode links en optimaliseren de snelheid van je website. 

 • checkmark
  Google Analytics & Search Console

  We richten een Google Analytics account en een Google Search Console account voor je in. Deze koppelen we aan je website.  Hiermee analyseren we het website verkeer naar jouw website.

 • checkmark
  Google Mijn Bedrijf

  We richten een Google Mijn Bedrijf account voor je in. Met dit account geven we de lokale vindbaarheid van je website een flinke boost.

 • checkmark
  Monitoring & Linkbuilding: 2 uur p/m

  We besteden 2 uur per maand aan het monitoren en onderhouden van SEO & de ranking van je zoekwoorden. Daarnaast gaan we aan de slag met het verkrijgen van goede backlinks naar je website.

Wat is NIET inbegrepen?

 • crossed
  Maandelijks nieuwe content

  In dit pakket zijn geen maandelijkse nieuwe teksten voor pagina's of blog berichten inbegrepen. Wil je graag dat we maandelijks content voor je website maken kun je ons hier ook voor inschakelen.

  Bekijk onze content marketingpakketten.  

 • crossed
  Optimalisatie van bestaande pagina's

  In dit pakket is niet de optimalisatie van de reeds bestaande pagina's van de website inbegrepen. 

 • crossed
  Jaarlijkse verlenging SEO plug-in

  We gebruiken een premium SEO plug-in voor topresultaten en optimale technische ondersteuning. In de pakketprijs zijn niet de jaarlijks terugkerende kosten van deze premium plug-in opgenomen als je deze na 12 maanden wilt blijven gebruiken.  

4 ster pakket

SEO Pro

€ 289,-
per maand.

Looptijd 12 maanden.
Na 3 maanden wordt dit pakket per maand opzegbaar.

Eenmalige Opstartkosten: € 299,-
(alle prijzen excl. btw)

Wat krijg je hiervoor?

 • checkmark
  Zoekwoordenonderzoek & Site Audit

  We analyseren de staat van jouw website m.b.t. online vindbaarheid door een site audit. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek  adviseren we 3 zoektermen waarmee hoge posities in Google gehaald kunnen worden.  

 • checkmark
  3 nieuwe SEO landingspagina's

  Voor deze 3 zoektermen schrijven we 3 nieuwe teksten die volledig SEO geoptimaliseerd zijn. We plaatsen deze teksten op 3 nieuwe landingspagina's die we op jouw WordPress website aanmaken. 

 • checkmark
  Optimalisatie 5 bestaande pagina's

  Naast de nieuwe pagina's maken we SEO-aanpassingen in de teksten van 5 bestaande pagina's van je website zodat deze beter scoren in Google. Daarnaast herschrijven we de paginabeschrijvingen en paginatitels van deze pagina's die in zoekresultaten te zien zijn. Alle afbeeldingen op deze pagina's worden voorzien van passende zoekwoorden. 

 • checkmark
  Technische SEO optimalisatie

  We optimaliseren de structuur en techniek van je website zodat deze beter geïndexeerd kan worden door zoekmachines. We repareren dode links en optimaliseren de snelheid van je website. 

 • checkmark
  Google Analytics & Search Console

  We richten een Google Analytics account en een Google Search Console account voor je in. Deze koppelen we aan je website.  Hiermee analyseren we het website verkeer naar jouw website.

 • checkmark
  Google Mijn Bedrijf

  We richten een Google Mijn Bedrijf account voor je in. Met dit account geven we de lokale vindbaarheid van je website een flinke boost.

 • checkmark
  Monitoring & Linkbuilding: 2 uur p/m

  We besteden 2 uur per maand aan het monitoren en onderhouden van SEO & de ranking van je zoekwoorden. Daarnaast gaan we aan de slag met het verkrijgen van goede backlinks naar je website.

Wat is NIET inbegrepen?

 • crossed
  Maandelijks nieuwe content

  In dit pakket zijn geen maandelijkse nieuwe teksten voor pagina's of blog berichten inbegrepen. Wil je graag dat we maandelijks content voor je website maken kun je ons hier ook voor inschakelen.

  Bekijk onze content marketingpakketten.  

 • crossed
  Jaarlijkse verlenging SEO plug-in

  We gebruiken een premium SEO plug-in voor topresultaten en optimale technische ondersteuning. In de pakketprijs zijn niet de jaarlijks terugkerende kosten van deze premium plug-in opgenomen als je deze na 12 maanden wilt blijven gebruiken.  

5 ster pakket

SEO Premium

€ 459,-
per maand.

Looptijd 12 maanden.
Na 3 maanden wordt dit pakket per maand opzegbaar.

Eenmalige Opstartkosten: € 399,-
(alle prijzen excl. btw)

Wat krijg je hiervoor?

 • checkmark
  Zoekwoordenonderzoek & Site Audit

  We analyseren de staat van jouw website m.b.t. online vindbaarheid door een site audit. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek  adviseren we 4 zoektermen waarmee hoge posities in Google gehaald kunnen worden.  

 • checkmark
  4 nieuwe SEO landingspagina's

  We schrijven 4 nieuwe teksten die volledig SEO geoptimaliseerd zijn aan de hand van de zoekwoorden uit het zoekwoorden onderzoek. We plaatsen deze teksten op 4 nieuwe landingspagina's die we op jouw WordPress website aanmaken. 

 • checkmark
  Optimalisatie 10 bestaande pagina's

  We maken SEO aanpassingen in de teksten van 10 bestaande pagina's  van je website zodat deze beter scoren in Google. Daarnaast herschrijven we de paginaomschrijvingen en paginatitels die in zoekresultaten te zien zijn. Alle afbeeldingen op deze pagina's worden voorzien van passende zoekwoorden. 

 • checkmark
  Technische SEO optimalisatie

  We optimaliseren de structuur en techniek van je website zodat deze beter geïndexeerd kan worden door zoekmachines. We repareren dode links en optimaliseren de snelheid van je website. 

 • checkmark
  Google Analytics & Search Console

  We richten een Google Analytics account en een Google Search Console account voor je in. Deze koppelen we aan je website.  Hiermee analyseren we het website verkeer naar jouw website.

 • checkmark
  Google Mijn Bedrijf

  We richten een Google Mijn Bedrijf account voor je in. Met dit account geven we de lokale vindbaarheid van je website een flinke boost.

 • checkmark
  Monitoring & Linkbuilding: 3 uur p/m

  We besteden 3 uur per maand aan het monitoren en onderhouden van SEO & de ranking van je zoekwoorden. Daarnaast gaan we aan de slag met het verkrijgen van goede backlinks naar je website.

Wat is NIET inbegrepen?

 • crossed
  Maandelijks nieuwe content

  In dit pakket zijn geen maandelijkse nieuwe teksten voor pagina's of blog berichten inbegrepen. Wil je graag dat we maandelijks content voor je website maken kun je ons hier ook voor inschakelen.

  Bekijk onze content marketingpakketten.  

 • crossed
  Jaarlijkse verlenging SEO plug-in

  We gebruiken een premium SEO plug-in voor topresultaten en optimale technische ondersteuning. In de pakketprijs zijn niet de jaarlijks terugkerende kosten van deze premium plug-in opgenomen als je deze na 12 maanden wilt blijven gebruiken.  

Liever een SEO specialist per uur inhuren?

Wil je iets anders dan onze standaard SEO-pakketten? Of wil je ons  als SEO specialist voor korte tijd inhuren? Dat kan natuurlijk ook.

Een gemiddeld SEO-traject vraagt jaarlijks ongeveer tussen 84 en 192 uur aan werkzaamheden. Waarbij de meeste uren in het begin van het traject worden gemaakt.

Ons uurtarief als SEO specialist is € 65,- excl. btw. 

Vraag een offerte op maat aan. We nemen graag contact met je op.  Dan bespreken we hoe jouw ideale SEO-traject eruit komt te zien.

Copywriting voor content en SEO

REDmarketing schrijft ook je website teksten als je daar zelf geen tijd voor hebt.  We bieden hiervoor speciale content pakketten aan. Als je kiest voor een contentpakket schrijven we elk maand 1 of meer teksten over een onderwerp naar keuze.

In deze teksten verwerken we ook meteen relevante zoekwoorden. Zodat jouw website beter vindbaar wordt in Google.

Daarnaast delen we de pagina’s van je WordPress website optimaal in voor maximale conversie.