Hallo, Ik ben REDMarketing, content marketing bureau

Het is mijn passie om je succesvol te laten zijn!

Ik werk graag samen met mkb-ers en zzp-ers aan hun zakelijk toekomst. Ik maak mooie foto's, schrijf overtuigende SEO teksten en creëer opvallende logo's & huisstijlen.

REDmarketing, marketing bureau voor pakkende content & opvallende reclame

Herbert Hendriks Marketingcommunicatie adviseur

REDmarketing is  gevestigd in Limburg. Opgericht in 2008 door mij, Herbert Hendriks. Ik ben een marketeer en vormgever met meer dan 25 jaar ervaring. Rondom mij heb ik een aantal gespecialiseerde partners verzameld die ingeschakeld worden wanneer dit nodig is. Dit houdt REDmarketing wendbaar en geeft minder overheadkosten. Hierdoor hanteer ik faire tarieven. Ik ben namelijk altijd op zoek naar een win-win situatie. Want samen winnen is het mooiste dat er is!

REDmarketing, betrokken marketing bureau uit limburg

Het is mijn passie om mkb-ers en zzp-ers op marketing gebied te helpen om zowel offline als online succesvol te zijn in hun zakelijke activiteiten. ik geloof in betrokkenheid, service en klantvriendelijkheid. Jij krijgt hierdoor een marketingpartner waarop je écht kan bouwen.

Ik wil graag mijn klanten persoonlijk leren kennen. Een wederzijdse klik is belangrijk om een goed resultaat neer te zetten. Ik denk mee en ben betrokken bij je bedrijf. Het is alsof je een marketeer in loondienst hebt.

Specialisme: content creatie & beeld marketing

De laatste jaren ligt het specialisme van REDmarketing bij content creatie & beeldmarketing. De kracht van REDMarketing is dat ik samen met mijn partners copywriting, webdesign, fotografie en zoekmachineoptimalisatie (SEO) optimaal weten te combineren. Dit leidt tot een converterende website, overtuigende SEO teksten en hogere posities in Google voor mijn klanten.

Met andere woorden: REDmarketing helpt je om beter vindbaar te zijn op Google, een goede & betrouwbare eerste indruk te maken met je website en je potentiële klanten te overtuigen om met jou in zee te gaan.

Koffie, met melk en suiker graag

Daarnaast drink ik graag een kopje koffie, zo'n ouderwets bakkie troost met melk en suiker. Een cappuccino of latte macchiato sla ik overigens ook niet af.  Ik ben er namelijk achter gekomen dat, als je samen gezellig koffie drinkt, er mooie ideeën en samenwerkingen ontstaan.  Zullen we samen daarom eens een bakkie doen?

online marekting bureau afspraak

Wil je REDmarketing beter leren kennen?

Laten we dan een afspraak maken. Ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal. Wie weet ontstaat hieruit een mooie samenwerking.

Jij trakteert op een lekkere kop koffie. Een koekje erbij mag ook. 😉