REDmarketing, one stop shopping in reclame en fotografie

Bij mij sla je twee vliegen in een klap. Ik combineer nl. reclame en fotografie en help je om een goede eerste indruk te maken met mooie professionele productfoto’s en opvallende reclame. Geen gedoe met auteursrechten van een externe fotograaf, je krijgt gewoon een scherpe all-in offerte en de foto's zijn na betaling gewoon van jou. Alle reclamefoto's of productopnames worden door mij digitaal aangeleverd en indien gewenst, tegen een gunstig tarief vrijstaand gemaakt.

Met behulp van goede reclamefotografie informeer je, creëer je vertrouwen en straal je professionaliteit uit.

Je kunt bij mij terecht voor een enkele productfoto of voor een hele serie, maar je bent altijd verzekerd van een hoge kwaliteit reclamefoto’s of packshots! Ik hanteer duidelijke tarieven zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Alle foto’s zijn geschikt voor drukwerk en het web. De auteursrechten op productfoto's worden automatisch overgedragen na betaling van de factuur.

[su_spacer size="30"]

Goede foto's creëren sfeer en versterken je imago. Een foto is vaak het meest in het oog springende element waar je klant mee geconfronteerd wordt. Consumentengedragstudies tonen aan dat in reclame en bij websites de foto's altijd het eerst bekeken worden.

Ga maar na bij jezelf, op basis van een foto beslis je vaak of je contact wil maken of juist niet. De belangrijkste reden voor mensen om een product te kopen of met een bedrijf in zee te gaan is dat ze een goed beeld hebben van wat ze krijgen en dat de uitstraling van het bedrijf betrouwbaar is.In bijvoorbeeld een webshop is een goede productfoto essentieel. Je geeft je bezoekers immers extra zekerheid over welk product ze kunnen verwachten. Hierdoor zullen zij sneller besluiten een aanschaf te doen. Maar ook in een brochure of website creëer je door professionele fotografie extra betrouwbaarheid en een hoger kwaliteitsgevoel, dit verhoogt aanzienlijk de kans op verkoop. Dus met behulp van goede reclamefotografie informeer je, creëer je vertrouwen en straal je professionaliteit uit.

[su_spacer size="30"]

Met goede eigen productfoto’s of bedrijfsfoto’s:

  • Bent je onderscheidend t.o.v. je concurrenten.
  • Creëer je vertrouwen bij je klanten.
  • Straal je kwaliteit en professionaliteit uit.

Enkele cijfers

Dat de impact van beeld groot is, las je hierboven al. Maar hoe groot precies? De onderstaande cijfers spreken voor zich:

  • Van een online of printreclame-uiting herinnert 80 procent van de mensen zich het beeld en 20 procent weet nog waar de tekst over ging.
  • 90 procent van de informatie die onze hersenen opnemen is afkomstig van beelden.
  • 55 procent van de bezoekers neemt maar vijftien seconden de tijd om content te lezen. Goed beeld zorgt ervoor dat de tekst sneller begrepen en onthouden wordt.
  • Foto’s of plaatjes op Facebook genereren 50 procent meer likes.
  • Blogposts leveren 94 procent meer pageviews op als er ook beeld wordt gebruikt.
  • Op Twitter vergroot een plaatje de kans op een retweet met 150 procent.

Wil je meer informatie  over reclamefotografie van REDmarketing, 
bel dan 06-426 76 902.
Ik neem graag tijd om je te woord te staan.