Herbert Hendriks Marketingcommunicatie adviseur

Mijn naam is Herbert Hendriks

Ik ben al 25 jaar werkzaam als marketingcommunicatie adviseur / vormgever en nog steeds is het mijn passie om ondernemers te helpen om hun zakelijke imago, reclameactiviteiten en website op een mooie en effectieve wijze weer te geven. Al deze kennis en ervaring heb ik gebundeld onder de naam REDmarketing.

 

Mijn specialisme: imago & content creation

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in branding & content creation. Mijn kracht ligt in het feit dat ik mijn kennis over en ervaring met fotografie, grafisch design en beïnvloedingstechnieken kan combineren tot een mooie en opvallende website, reclameboodschap of uniek bedrijfsimago.

Met andere woorden: Ik help je om een goede eerste indruk te maken met mooie professionele foto’s, een onderscheidend logo of opvallende reclame.

De eerste indruk is goud waard, dit is een oud spreekwoord dat veel waarheid bevat. Relevante beelden en een sterk logo maken meer indruk bij het eerste contact met de klant dan woorden. Deze visuele communicatie is onmisbaar bij het trekken van aandacht en creëren van vertrouwen bij de klant.

Koffie, met melk en suiker graag

Daarnaast drink ik graag een kopje koffie, zo’n ouderwets bakkie troost met melk en suiker. Een cappuccino of latte macchiato sla ik overigens ook niet af.  Ik ben er namelijk achter gekomen dat, als je samen gezellig koffie drinkt, er mooie ideeën en samenwerkingen kunnen ontstaan.  Zullen we samen daarom eens een bakkie doen?  

Wil je me beter leren kennen?

Laten we dan een afspraak maken. Ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal. Wie weet ontstaat hieruit een mooie samenwerking.

Jij trakteert op een lekkere kop koffie. Een koekje erbij mag ook.