Je wil professioneel voor de dag komen met een logo en een huisstijl

Want een professionele uitstraling geeft vertrouwen aan je potentiële klanten. En vertrouwen is de basis van alle relaties. Ik help je hierbij door een op jouw bedrijf afgestemd uniek logo te ontwerpen. Daarnaast ontwerp ik een bijpassende huisstijl, zodat je een herkenbare en consistente communicatiestijl met jouw klanten krijgt.

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Waarschijnlijk heb je zelf al eens geprobeerd om een logo te verzinnen. Mmm, dat was lastiger dan je in eerste instantie dacht. Tja, ieder zijn vak zeggen ze weleens. Maar het is goed dat je er mee bezig bent geweest. Want jouw inbreng is namelijk heel belangrijk tijdens het ontwerpproces. Om een passend logo en bijbehorende huisstijl te ontwerpen is het namelijk nodig dat de ontwerper (ik dus) zich inleeft in de cultuur, identiteit, doelgroepen en het gewenste imago van het bedrijf. En niemand kent jouw bedrijf beter dan jijzelf. 

Tijdens een uitvoerig kennismakingsgesprek vorm ik mij dan een beeld van jouw bedrijf. Ter ondersteuning van dit beeldvormingsproces zal ik je vragen om een vragenlijst in te vullen waarin je marketingdoelstellingen, doelgroepen en het gewenste imago worden vastgelegd. Deze uitvoerige voorbereiding betaalt zich terug tijdens het ontwerpproces.

Want hierdoor ben ik in staat om voor jou een uniek logo te ontwerpen dat op jouw lijf geschreven is.

 

Bewaren

Nieuwsgierig geworden?

Laten we dan een afspraak maken. Ik kom vertellen wat ik voor je kan betekenen en hoe we de uitstraling van jouw bedrijf professionaliseren.

In ruil daarvoor krijg ik een lekkere kop koffie. Een koekje erbij mag ook.

Restyling van logo en huisstijl

De overstap naar een nieuwe huisstijl kan voor veel bedrijven een sprong in het diepe lijken. Maar visies en ambities veranderen over tijd en jouw doelgroepen evolueren dus ook mee. Het is belangrijk om je huisstijl met de tijd mee te laten veranderen, zodat je imago voor je klanten relevant blijft.

 

Dus, heeft je bedrijf al een huisstijl maar komt deze niet meer overeen met je huidige visie? 

Aarzel je om een nieuw logo te laten ontwerpen, ondanks dat het huidige logo niet meer je ambities vertegenwoordigt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Onder het genot van een kop koffie (jij trakteert) kijken we samen even of ik iets voor je bedrijf kan betekenen.