Logo ontwerp Limburg

Ben je een ondernemer uit Limburg en wil je een logo ontwerp?

Dat is "kei-sjiek!' Want voor een uniek logo ontwerp ben je aan het juiste adres bij REDmarketing, ook uit Limburg!

Het is trouwens een heel goed idee dat je een logo wil laten ontwerpen voor je bedrijf. Een logo is namelijk heel belangrijk voor de herkenbaarheid van een bedrijf. Een goed logo creƫert een professioneel imago en versterkt de naamsbekendheid van zowel zzp-ers als mkb-bedrijven. REDMarketing helpt je bij de ontwikkeling van jouw logo en huisstijl.

REDmarketing is namelijk in staat om jouw sterke punten, waarden en visie te visualiseren in een onderscheidend logo en bijpassende huisstijl. Wij ontwerpen , kort gezegd, een logo dat op jouw lijf geschreven is.

Maar waarom is een logo ontwerp zo belangrijk?

Als je een logo beschouwt als een leuk grafisch dingetje om de buitenkant van je pand of je briefhoofd op te leuken, zie iets wezenlijks over het hoofd. Een logo ontwerp is nauw verbonden met de corporate identiteit (zeg maar: de stijl en waarden van het bedrijf).

Een goed ontworpen logo verbeeldt het eigene van de organisatie: de karakteristieke normen en waarden. Dit zijn de zaken die in de eerste plaats tot uitdrukking komen in hoe een bedrijf of organisatie omgaat met klanten. Hoe het bedrijf in de samenleving staat. En welke doelgroepen het bedrijf aanspreekt. Als je een goed logo ontwerp hebt, vloeit jouw visuele identiteit daaruit voort. Het is de basis van je verdere branding activiteiten.

Vooral het maatschappelijke aspect en de waarden van een onderneming zijn zaken die in toenemende mate belangrijk zijn voor de hedendaagse consumenten. Aangezien je logo en huisstijl vaak de eerste contactmomenten zijn, is het belangrijk dat je meteen laat zien waar je voor staat. Want de aandacht van een klant is een schaars goed.

Een logo maken, zelf doen of uitbesteden?

Dat is een vraag die jou als ondernemer uit Limburg waarschijnlijk weleens door het hoofd heeft gespookt. Het gaat bij de keuze om iets uit te besteden echter niet om de vraag of jij die activiteit eventueel ook zelf zou kunnen uitvoeren. Het gaat om de meerwaarde die het toevoegt.

Geen enkel persoon of bedrijf kan overal goed in zijn. Nog te vaak zijn er bedrijven die beginnen met een in Microsoft Word in elkaar geknutseld logo ontwerp. Dit is zonde qua uitstraling, maar ook qua kosten. Vaak zijn de zelf gemaakte logo's niet echt representatief en niet geschikt voor drukwerk. Daar zijn echt speciale grafische programma's voor nodig en een specialist die er mee overweg kan, een grafisch vormgever dus.

logo ontwerp zelf maken limburg

Een goede grafisch vormgever bezit daarnaast de kennis om een logo ontwerp te maken dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Daarnaast levert een grafisch vormgever goede grafische bestanden die een drukkerij meteen kan gebruiken, dit bespaart je weer extra kosten bij het drukken.

Laat daarom jouw logo door een specialist zoals REDmarketing ontwerpen, zodoende hou jij meer tijd over om datgene te doen waar jij de specialist in bent.

Gedegen voorbereiding bij het ontwerp van een logo

Voor een passend ontwerp van een logo en bijbehorende huisstijl is het nodig dat wij ons inleven in jouw doelgroepen, je sterke punten en je gewenste imago.

Door middel van een uitvoerig kennismakingsgesprek vormen wij ons een beeld van je (bedrijfs)activiteiten en je unieke waarden. Ter ondersteuning van dit gesprek zullen we je vragen om een vragenlijst in te vullen waarmee je marketingdoelstellingen worden vastgelegd. Deze uitvoerige voorbereiding betaalt zich terug tijdens het ontwerpproces. Hierdoor krijg je een logo en huisstijl die helemaal zijn afgestemd op jouw bedrijf.

We komen graag langs voor een kopje koffie

Wil je een keertje vrijblijvend praten over een logo ontwerp. Schroom dan niet om contact op te nemen. We komen graag bij je op bezoek, waar je ook in Limburg woont. Dan praten we samen even over de plannen die je met je bedrijf hebt. Liefst onder het genot van een kopje koffie. Jij trakteert šŸ˜‰

Nieuwsgierig naar je nieuwe logo?

Laten we dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.